Design Hotel Navis

Luxury

Doživi Hrvatsku

Neodoljiv šarm hrvatskih gradova probudit će vam osjećaj da u Hrvatskoj vrijeme sporije teče. Otkrit ćete prekrasnu prirodu, kulturnu baštinu i najukusniju kuhinji u kojoj prevladavaju sezonske i svježe namirnice koje se od najmodernijih do tradicionalnih varijanti majstorski pripremaju u restoranima i konobama.

 

Istražite veličanstvenu prirodu Velebita i Like, opustite se u Zagrebu, jednom od najšarmantnijih glavnih gradova, upoznajte tajne dvoraca živopisnog Hrvatskog zagorja, posjetite nepreglednu slavonsku ravnicu i uživajte u odličnoj eno-gastronomskoj ponudi istoka Hrvatske.

Nacionalni parkovi, parkovi prirode i nesputana priroda jednostavno pozivaju na pustolovinu. Pješačke, planinarske, biciklističke staze, jahanje, vožnja po brzacima rijeka, adrenalinski sportovi i dr., savršena su prigoda za boravak na otvorenom, degustaciju lokalnih specijaliteta, upoznavanje drugačijih sredina i susret s lokalnim stanovništvom.

 

Više od tisuću otoka, šljunčane, pješčane i stjenovite plaže, skrivene uvale, pogled na pučinu, stvoreni su za meditativni odmor, vožnju brodom ili jahtom.

Osjetit ćete atmosferu mediteranskih gradova, živost njihovih kamenih ulica i trgova koji izgledaju poput kulisa filmova. Otkrit ćete priču o bogatoj povijesti, razgledat ćete legendarne utvrde, sakralnu baštinu, muzeje, galerije, znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a i dr.

 

Kap-dvije maslinova ulja, dva-tri zrna soli, čaša dobra vina, otvoreni i srdačni ljudi – to je priča o ležernom životnom stilu na hrvatskoj obali i otocima u kojem uživaju i domaći i gosti.

 

Tu ćete pronaći jedinstvene luksuzne hotele u kojima odmor poprima potpuno novu dimenziju. Vrhunska arhitektura, neponovljivo gurmansko iskustvo, personalizirana usluga, profinjeni wellness i spa tretmani osmišljeni samo za vas, vožnja jahtom, limuzinom, zrakoplovom, organiziranje izleta na najneobičnija odredišta – sve je moguće! Hoteli smješteni u gradskim palačama, na stijenama iznad mora ili u maslinicima, pružit će vam privatnost i autentičan doživljaj. Svaki od njih ima svoju priču, a vi u njoj igrate glavnu ulogu.

Brand priče

Matija Špelić

Hoteli ★★★★★

Korisne informacije