Ivo Pervan

Upoznaj Hrvatsku iz svog doma!

Ponekad zbog okolnosti izvan vaše kontrole, niste u mogućnosti biti sa svojim voljenima. Katkada se morate držati podalje ljudi, mjesta i stvari koje vas čine sretnima, koje vas ispunjavaju osjećajem zadovoljstva i ispune vam srce ljubavlju. Ljubav na daljinu nikada nije jednostavna, ali prava ljubav pobjeđuje sve.

 

Sigurni smo da ste, dok ste kod kuće, pronašli put da se povežete sa svojim najdražima, tako smo i mi pronašli način da u vaš dom dovedemo Hrvatsku.

 

Krenite u obilazak Hrvatske i sanjajte o putovanju u Lijepu našu. Odaberite putovanje od kojeg će vam zastati dah. Prošećite se hrvatskim plažama ili parkovima, pogledajte kako se priprema tradicionalna hrvatska hrana ili pića, pogledajte samo neke od filmova i serija koje su snimane u Hrvatskoj i dio su spektakularne kulture i povijest, pročitajte naše zanimljive legende ili jednostavno zaplovite čarobnim Jadranom. Na vama je odluka kojim putem krenuti u istraživanje.

 

Saznajte više, pogledajte više, osjetite više i istražite što sve nudi Hrvatska.

 

Hrvatska je u ovom trenutku, poput ljubavi na daljinu. Udaljena samo klik od vas.

 

I jedva čekamo da vas vidimo!


#CroatiaLongDistanceLove

Niste dosad imali prilike ploviti hrvatskom obalom?

Zamislite zemlju s gotovo 2000 kilometara suncem obasjane obale, s više od 1000 otoka (uključujući i najsunčaniji otok u cijeloj Europi) i jedno od najčišćih mora na planetu. Zamislite kako plovite tim rajem. Taj raj nudi i mnogo više.

More prilika

Vaš popis želja za istraživanje otoka, koji će vam biti nadahnuće za mnoštvo novih ideja!

Posjetite ovaj nevjerojatan grad okružen zidinama, dostojan kralja

Bogato kulturno nasljeđe prostire se izvan mnogobrojnih muzeja, crkava i katedrala.
Neke kulturne atrakcije u Hrvatskoj najstarije su u svijetu te ih svakako morate posjetiti.

Ivo Biočina

Povijest na svakom koraku

Kad posjetite Hrvatsku, uvijek budite spremni na ugodna iznenađenja jer taman kad pomislite da ste vidjeli sve, ona će već smisliti nekoliko novih i nevjerojatnih otkrića koja ćete jednostavno morati vidjeti!

Oslobodite energiju u riječnim kanjonima i krškim krajolicima na raftingu i kajakarenju

Što je to toliko čarobno u aktivnom odmoru da mu nitko ne može odoljeti? Dio odgovora na ova pitanja možete pronaći ovdje te pritom izabrati način na koji ćete ovaj put „zaposliti” svoje mišiće…

Osjetite energiju

Hrvatska se ubrzano pretvara u jednu od omiljenih adrenalinskih destinacija u Europi. S brojnim izazovima za avanturiste, a koji se nalaze dovoljno blizu plaže, nudi nenadmašan odmor.

Ovisnici o adrenalinu, ovim putem, molim!

Hrvatska je zemlja tisuću otoka, ali i zemlja tisuću lica gastronomije. Bilo da ste ljubitelj tradicionalne ili pak moderne kuhinje, gastronomska avantura u Hrvatskoj ispunit će sva vaša očekivanja… I mnogo više od toga!

Domaća jela pripremljena s mnogo pažnje

Sjednite na travu, popijte malo domaće rakije i uživajte dok čekate svoju večeru. Što god odabrali, želimo vam dobar tek!

Prirodna raznolikost

Uronite u ekološki najočuvanije dijelove Europe

Aleksandar Gospić

Plaže koje niste mogli ni zamisliti

Otkrijte svoju priču