Zadar Outdoor Festival

Zadar Outdoor Festival

to
Zadar

Događanje je otkazano.

 

Projekt Zadar Outdoor  je pokrenut 2016. kao outdoor manifestacija u pred i posezoni u cilju povećanja turističkog prometa u tim razdobljima godine. Zadar Outdoor nudi upravo ono što je trenutno na tržištu u uzlaznoj putanji, a to je aktivan odmor koji pruža mogućnost širokoj publici da se okuša u nekim novim aktivnostima, da se druži, dobro zabavi i napuni pozitivnom energijom.


Misija Zadar Outdoor Festivala je kroz sportske aktivnosti, natjecateljskog i rekreativnog karaktera, istaknuti i promovirati specifičnost i posebnost zadarske regije te popularizirati aktivni odmor za cijele obitelji.

 

ZOF 2017. preko 800 sudionika iz 12 zemalja svijeta
ZOF 2018. preko 900 sudionika iz 15 zemalja svijeta
ZOF 2019. preko 1000 sudionika iz 20 zemalja svijeta
ZOF 2020. očekujemo preko 1100 sudionika iz 25 zemalja svijeta

 

JESENSKI ZOF održat će se od 25. rujna - 27. rujna 2020. - dvije natjecateljske discipline (Trail Ravni kotari i Plivački maraton).

 

Osim natjecanja, bit će organizirane i razne radionice i zanimljiva predavanja. Neke od njih su slackline koji nudi mogućnost svladavanja ravnoteže, highline, radionice sportskog penjanja i yoge.

O atraktivnosti Festivala govori i činjenica da je Ivica Kostelić, koji je i sam vrhunski sportaš koji neprestano radi na promicanju zdravog i aktivnog načina života te mnogobrojnih ljepota Hrvatske,  dvije godine zaredom sa cijelom obitelji sudjelovao na Zadar Outdoor Festivalu.