Damir Fabijanić

Sportski ribolov

Ulovite

nova uzbuđenja

Uputite se u lov na skrivena podvodna blaga. Nije bitno volite li više slatkovodnu ili morsku ribu; ako ste ljubitelj ribolova, došli ste na pravo mjesto. Iskušajte svoj zanat u hrvatskim vodama, bacite udicu i čekajte da brancin, zubatac, orada i tuna ili neka od slatkovodnih vrsta, poput pastrve ili čak golemog soma zagrizu mamac! Pridružite se zaljubljenicima u ribolov iz svih krajeva svijeta koji u Hrvatsku dolaze ne samo na natjecanja već i kako bi promatrali, divili se i uživali u ribolovu.

 

Volite li morski ribolov? Blizu Dubrovnika nalaze se savršene lokacije: uvala Zaton te otoci Koločep, Lopud i Šipan. Ako umjesto toga radije odabirete riječni ribolov, uputite se na rijeke Odru, Mrežnicu, Gacku, Strug i Zvečaj. Ako tražite izazove, uvijek se možete pridružiti najboljim svjetskim ribolovcima koji se svake godine okupljaju u Jezerima na Murteru i natječu u lovu na velike ribe. Tijekom cijele godine možete uživati u izletima brodicama s cijelom obitelji. Hrvatska je nesumnjivo vrhunsko odredište za sve ljubitelje sportskog ribolova.

Ivo Biočina

Slatkovodni ribolov u Hrvatskoj

Bez obzira na to je li riječ o malenoj rječici koja će ubrzo nestati u poljima, divljoj planinskoj vodi kojoj ništa ne mogu ni stasite stijene ili o nizinskoj rijeci koja teče lagano poput otmjene gospođe, Hrvatska je pravi vodeni zabavni park za ribiče. 

Korisne informacije