Hrvatska – istinska europska kamping destinacija

Hrvatska

istinska europska kamping destinacija

Sve prirodne i kulturne ljepote ove zemlje samo su djelić mozaika koji čini Hrvatsku poželjnim odredištem za odmor, i to u svako doba godine. Ono što je čini savršenim izborom za kampiste je položaj i blizina. Iz svakog dijela Europe u Hrvatsku se može doći za samo nekoliko sati vožnje, posebice uz najnovije, moderne autoceste, a na pristupačnoj hrvatskoj obali možete biti i nakon samo sat ili dva leta iz svih važnijih europskih gradova.

Aleksandar Gospić
S obzirom na dobru cestovnu infrastrukturu i u samoj Hrvatskoj i prometnu povezanost različitih krajeva zemlje, svoj idealan odmor možete provesti ne samo u jednom kampu, već ukoliko to želite možete putovati cijelom zemljom, i uz nove destinacija i atrakcije boraviti u različitim kampovima.

Hrvatski se kampovi ne nalaze samo na obali, već su se i u unutrašnjosti smjestili kampovi, veći ili manji, namijenjeni bilo obiteljima s djecom, mladima u potrazi za avanturom, osobama koji žele uživati u termama ili onima koji žele otkrivati ljepote hrvatske unutrašnjosti.

 

Svaki kampist naći će u Hrvatskoj upravo ono što želi: od najbogatijih modernih kamping parkova, s raznovrsnim sadržajima, u kojima možete unajmiti vrhunsku mobilnu kućicu ili neki drugi smještaj, pa sve do malih objekata, koji nude boravak u vrtu ili dvorištu obiteljski vođenog kampa, ali i robinzonskog kampiranja ili pak glampinga. Hrvatska je poznata po svojoj naturističkoj tradiciji pa su kampovi za pobornike naturizma, koji su na hrvatskoj obali počeli nicati dosta rano, danas prepoznatljivi prije svega po visokokvalitetnoj ponudi smještaja i usluga, a i po sigurnosti te po ljepotama krajolika u koji su uronjeni. Hrvatska se zaista može ponositi standardima u svojim kampovima, o kojima dovoljno govore brojne prestižne međunarodne nagrade i priznanja.

 

Ako je ovo vaše prvo kampiranje u ovoj zemlji, uvjereni smo da ćete nam opet doći. Baš kao što to mnogi kampisti čine već desetljećima. Neka vaše upoznavanje hrvatskih kampova i Lijepe naše počne!